free html5 templates

Osakasmuutostyöt

Asunto-osakeyhtiön osakkaan tulee ilmoittaa etukäteen aikomistaan muutos- ja kunnossapitotöistä yhtiölle. Meiltä muun muassa osakasmuutostöissä vaadittava valvonta, kuten esimerkiksi vedeneristystöiden valvonta. Lue alta tarkempi palvelukuvauksemme ja pyydä tarjous!

Osakasmuutos- ja kunnossapitotyöt

Osakkaan tulee ilmoittaa etukäteen aikomistaan muutos- ja kunnossapitotöistä yhtiölle. Mikäli osakas on antannut ilmoituksessaan kattavat tiedot, eikä lisäselvittelyä tarvita, yhtiö vastaa remontti-ilmoituksen käsittelystä aiheutuvista kustannuksista.

Yhtiöllä on oikeus valvoa, että osakkaan remontissa noudatetaan hyvää rakennustapaa eikä yhtiön tai muiden osakkaiden etuja vaaranneta. Erityisesti yhtiön on syytä valvoa sellaisten remonttien toteutusta, josta voi aiheutua haittaa tai vahinkoa. Näitä ovat esimerkiksi märkätilojen korjaukset.

Valvonnan laajuus sovitetaan aina erikseen valvontatarpeen mukaan. Pieneissä remonteissa ei aina välttämättä tarvita valvontakäytejä paikan päällä.

Alla muutamia esimerkkejä valvontakäyntien tarpeesta.
Käyntimäärät ovat arvioita:

Kylpyhuoneremontti: 4 - 5 valvontakäyntiä ja loppukatselmus
Keittiöremontti: purkukatselmus, 4 - 5 käyntiä ja loppukatselmus
Parketin asentaminen: yksi käynti

Yhtiön valvontakuluista vastaa kunnossapitotyön suorittava osakkeenomistaja. Yhtiön toteuttama valvonta ei poista osakkaan vastuuta korjaustyön asianmukaisesta toteutuksesta ja valvonnasta.

Tarjoamme myös vedeneristystöiden valvontapalvelut.


Remonttien ilmoittaminen ja valvonta on osakkaiden etu. Remonttien tekeminen kunnolla ja valvotusti ennaltaehkäisee riitoja ja ongelmia.

Yhteystiedot

Olemme päivittäneet tietosuojakäytäntöjämme EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisiksi. Tutustu tietosuojaselosteeseemme tästä.

Copyright 2020 © Tekniset palvelut